Retourbeleid

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Tijdens deze periode kunt u doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. U mag het product uitproberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. U kunt het product ook uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Als u meer heeft gedaan dan nodig was om het product te proberen, kunnen wij u hiervoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen. Zodra u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde het eerste product fysiek in bezit heeft gekregen.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, kunt u ons een e-mail sturen naar info@artystworld.com. U dient de producten binnen 14 dagen na verzending van de e-mail te retourneren.

Wij verzoeken u het product zoveel mogelijk in de originele verpakking terug te sturen. U dient zelf de retour te regelen mits retourzending het gevolg is van een fout van ons (u heeft bijvoorbeeld een onjuist of defect item ontvangen, enz.).. De adresgegevens voor het versturen van de retouren vindt u op het modelformulier.

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht, ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele bezorgkosten (alleen geldig bij retournering van een complete bestelling) voor de heenzending binnen veertien dagen. We betalen je terug met dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt om te betalen, tenzij je een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. We schatten dat deze kosten ongeveer € 8,00 zullen zijn binnen Europa en € 30 voor de rest van de wereld. Voor hogere kosten kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. Het is slechts een ruwe schatting op basis van andere ervaringen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

producten die volgens uw specificaties zijn gemaakt, zoals kleding, accessoires, posters en andere consumptiegoederen die unieke aanpassingen bevatten die door de consument zijn gemaakt.