Mijn kunstwerken op Artyst World

Wat is Artyst World?

Artyst World is een kledingmerk waarvan de kleding is gebaseerd op de kunstwerken van getalenteerde kunstenaars. De kunstenaar verleend een exclusief recht van het kunstwerk aan Artyst World op het gebied van kleding. Vanuit daar maken wij het ontwerp, kopen we de voorraad in en verkopen wij het op onze kanalen. Alle processen behalve het maken van het kunstwerk wordt uitgevoerd door ons. Zodat de kunstenaar zich kan focussen op wat zij het beste kunnen. Het creëren van kunst. Laten we talent niet verpesten.

Hoe kan je op ons platform komen te staan met jouw werk?

Artyst World is altijd op zoek naar nieuwe kunstenaars die onze community willen joinen. Onze missie is om zoveel mogelijk kunstenaars te helpen met het kunnen leven van hun talent en passie, de kunst.

Voor elk item dat wordt verkocht met jouw kunstwerk krijg jij 10% (exc. btw) van de verkoopprijs. Het enige wat jij hoeft te doen is het opsturen van jouw kunstwerken, het kost je verder geen geld! Wij verzorgen alle processen die verder nodig zijn om het product bij een klant te krijgen. Win-Win!

Benieuwd of jouw kunstwerk geschikt is voor onze kleding? Stuur ons een dm op Instagram @artystworld of stuur een mail naar info@artystworld.com met jouw kunstwerk en wij zullen voorbeelden opstellen om de mogelijkheden samen te bekijken.

We kijken uit naar nieuwe samenwerkingen, dus twijfel niet en neem contact met ons op! Mooie momenten zijn dichterbij dan je denkt!

Love,

Artyst World

BE THE ARTYST OF YOUR WORLD.

Het verhaal van Gone Wrong Project

Het verhaal van Gone Wrong Project

Maak kennis met Gunawan Septian, beter bekend als 'Gone Wrong Project,' een getalenteerde grafisch ontwerper uit Indonesië. We hebben Gunawan enkele vragen...
Meer lezen
Het verhaal van Johannes Leuchovius

Het verhaal van Johannes Leuchovius

Johannes is een grafisch ontwerper uit Göteborg, Zweden.  Wij hebben Johannes wat vragen gesteld om te achterhalen wat de gedachtes achter zijn...
Meer lezen
Het verhaal van Seeworm_21

Het verhaal van Seeworm_21

Shivam Patel alias 'Seeworm_21' is een grafisch ontwerper afkomstig uit Roorkee, India. Hij is altijd klaar voor nieuwe uitdagingen zodat hij ervan...
Meer lezen