Mijn kunstwerken op Artyst World

Wat is Artyst World?

Artyst World is een kledingmerk waarvan de kleding is gebaseerd op de kunstwerken van getalenteerde kunstenaars. De kunstenaar verleend een exclusief recht van het kunstwerk aan Artyst World op het gebied van kleding. Vanuit daar maken wij het ontwerp, kopen we de voorraad in en verkopen wij het op onze kanalen. Alle processen behalve het maken van het kunstwerk wordt uitgevoerd door ons. Zodat de kunstenaar zich kan focussen op wat zij het beste kunnen. Het creëren van kunst. Laten we talent niet verpesten.

Hoe kan je op ons platform komen te staan met jouw werk?

Artyst World is altijd op zoek naar nieuwe kunstenaars die onze community willen joinen. Onze missie is om zoveel mogelijk kunstenaars te helpen met het kunnen leven van hun talent en passie, de kunst.

Voor elk item dat wordt verkocht met jouw kunstwerk krijg jij 10% (exc. btw) van de verkoopprijs. Het enige wat jij hoeft te doen is het opsturen van jouw kunstwerken, het kost je verder geen geld! Wij verzorgen alle processen die verder nodig zijn om het product bij een klant te krijgen. Win-Win!

Benieuwd of jouw kunstwerk geschikt is voor onze kleding? Stuur ons een dm op Instagram @artystworld of stuur een mail naar info@artystworld.com met jouw kunstwerk en wij zullen voorbeelden opstellen om de mogelijkheden samen te bekijken.

We kijken uit naar nieuwe samenwerkingen, dus twijfel niet en neem contact met ons op! Mooie momenten zijn dichterbij dan je denkt!

Love,

Artyst World

BE THE ARTYST OF YOUR WORLD.