Hoe word ik een Artyst bij ArtystWorld?

Wat is een Artyst?

ArtystWorld heeft als doel om designs van artiesten te tonen aan de wereld en op die manier artiesten helpen te groeien.

Jij kan als artiest zijnde een aanmelding doen om je met jouw designs te vestigen op ons platform. Om je weg naar succes te beginnen! 

Waarom?

Misschien wel de belangrijkste vraag voor jullie; ‘’Waarom zou ik mij aanmelden?’’

ArtystWorld is een free-to-use platform. Er zijn geen kosten verbonden voor het aanmelden en plaatsen van designs. Voor Artysts is het een kwestie van designs ontwikkelen en uploaden. Daarnaast zullen zaken als verkoop, marketing en verzending door ArtystWorld gedaan worden. 

Jouw designs worden op onze sociale media en website verwerkt met een link naar je socials. Op die manier kan jij blijven creëren terwijl je naamsbekendheid zal groeien.

‘’Geef ik mijn designs dan alleen weg voor naamsbekendheid?’’

Op de vraag of we alleen naamsbekendheid in ruil voor een design te bieden hebben, is het antwoord nee. Bij verkopen van jouw designs verdien jij een vast bedrag van de verkoopprijs (Bijvoorbeeld €9 wanneer er een hoodie, met jouw design, van €89,99 wordt verkocht).

Verdere bedragen per product zullen na aanmelding gecommuniceerd worden.

Wat heb je nodig? 

Het enige wat jij nodig hebt, is je design als digitaal bestand en een creatieve geest.

Hoe kan ik mij aanmelden?.

Onderaan de website kan jij je e-mailadres invullen. Wanneer je dit hebt gedaan zullen wij snel contact met je opnemen over alle details en benodigdheden.

Your story begins here!

 

 


You may also like View all