Meteen naar de content

Taal

Valuta

Het verhaal van Gone Wrong Project

Het verhaal van Gone Wrong Project

Door Artyst World 10 Sep 2023

Maak kennis met Gunawan Septian, beter bekend als 'Gone Wrong Project,' een getalenteerde grafisch ontwerper uit Indonesië. We hebben Gunawan enkele vragen gesteld om meer te weten te komen over zijn unieke creatieve reis.

Wat is je artistieke en/of ontwerpachtergrond en hoe ben je begonnen met het maken van kunst- en ontwerpwerk?

Ik had geen diploma in Design, dus mensen kunnen dat misschien onderschatten, maar ik maakte graag ontwerpen of maakte logo's en teksten voor de band sinds de middelbare school. Maar de afgelopen 3 jaar ben ik echt gaan focussen op ontwerpen. Ik heb veel geleerd van YouTube en ontdekt op welk ontwerpaspect ik me wilde richten. De ontwerpen die ik op mijn sociale media post, doe ik omdat ik graag ontwerp en veel mensen ontdekken een nieuwe hobby om geld te verdienen in de ontwerpwereld. Veel van de ontwerken die ik op Instagram heb geplaatst, zijn gebaseerd op wat ik heb geleerd, en de meeste van mijn ontwerpen hebben een grungestijl of een punkflyerstijl en combineer ik met ontwerpregels zoals de gulden snede, kleurenpsychologie, hiërarchie, typografie en lay-outcompositie.

Wat geloof je dat je kenmerkende stijl of onderscheidende element is in je kunstwerken?

Ik geloof dat de grungy moderne stijl waaraan ik het meest heb gewerkt in mijn kunst omdat het goed past en er goed uitziet.

Welke thema's en onderwerpen inspireren je om kunst- en ontwerpwerk te creëren, en waarom zijn deze belangrijk voor jou?

Ik hou van thema's rond de oude punkstijl gecombineerd met moderne stijl. Waarom ik deze stijl kies, komt omdat ik ben geboren in de jaren '90. In Indonesië was het een beetje rebels om in de middelbare school kunst te maken over punk of metal, en moderne stijl omdat ik hou van eenvoudige en futuristische kunst/ontwerpen.

Hoe ziet jouw creatieve proces eruit? Hoe breng je ideeën in werkelijke kunstwerken?

Mijn proces om kunst/ontwerp te maken, begint wanneer ik naar muziek luister, mijn angsten, gedachten en stemmingen samenkomen en leiden tot het creatieve proces van mijn kunst/ontwerp.

Welke persoonlijke betekenis hebben jouw kunstwerken en ontwerpen voor jou, en wat hoop je dat het publiek ervaart wanneer ze jouw werk bekijken?

Ik wil gewoon dat mensen de gedachten en creativiteit van een grafisch ontwerper waarderen die geen formele opleiding heeft gevolgd als grafisch ontwerper.

Wat is je favoriete nummer om naar te luisteren tijdens het werken aan je kunst?

Het grootste deel van mijn afspeellijst bestaat uit metalcore of nu metal, alles wat met hardcore muziek te maken heeft, luister ik graag naar.

Wat is de belangrijkste levensles die je hebt geleerd en wilt delen met anderen?

Wees niet bang om jezelf te onderschatten. Mensen doen dat misschien wel, maar jij moet dat niet bij jezelf doen.

Welke plek op aarde zou je het liefst willen bezoeken en waarom?

Bali, ik hou echt van Bali omdat ik er veel vrienden heb en de sfeer er zo magisch is. De cultuur is ook erg gastvrij voor mensen van overal ter wereld. Ik beloof je dat je niet teleurgesteld zult zijn om op dat eiland te zijn.

Wat zijn je favoriete hobby's of interesses buiten de kunstwereld?

Ik hou ervan om games te spelen, te reizen, naar muziekfestivals te gaan, en het grootste deel van mijn vrije tijd breng ik door in cafés om te ontspannen en koffie te drinken.

Volg Gone Wrong Project op Instagram en bekijk zijn werk in onze shop!

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Iemand kocht onlangs een
[tijd] geleden, vanaf [locatie]

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is geregistreerd.

Shop de look

Opties kiezen

Bewerk optie
Back In Stock Notification
Is toegevoegd aan je winkelwagen
this is just a warning
Inloggen
Winkelwagen
0 items

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping